Post by inimnuecomvei on Mar 15, 2022 4:21:59 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinis pinigų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! 2022 version ▞▞▞
Puiku
Super geras!
Man tai patinka pirmą kartą, kai žaidžiau, bet galiausiai labai sunku viską išlyginti, nes pinigai taip greitai nedidėja
请更新游戏好吗
Ištryniau mano komentarą, jis ne anglų kalba, nešvaistykite laiko.
Man patinka žaidimas iki šiol, aš žaidžiu daug tokių žaidimų, bet tai yra geriausias ir geriausiai atrodantis IV žaidimas, taip ir toliau
Aš nekalbu kiniškai, todėl viskas yra sudėtingesnė. Siūlykite sms žinutes anglų kalba arba bent jau pasakykite mums, kad viskas parašyta kinų kalba
Gražus žaidimas. Bet ne angliškai. Ją sunku suprasti
Net negavau progos žaisti žaidimo, atrodo gerai, bet programėlė per daug trikdo, kad galėčiau ją atidaryti, kiekvieną kartą, kai bandau atidaryti programėlę, ji užstringa ir uždaro programą.
Žaidimas man sako, kad turiu žiūrėti erzinantį skelbimą, kad galėčiau gauti dvigubą reikalavimą
Man patinka šis žaidimas
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Simulazione zqqw
padaryta
🔥🔥Selute for food panda atlieka gerą darbą
Nuobodu
Šis žaidimas yra labai gražus žaidimas, kuriame atsisiunčiama kara programa
Tai smagu ir jūs galite lengvai užsidirbti, o jei turite problemų, galbūt tai jūsų telefone, o ne žaidime🤗 Bet kokiu atveju man tai patiko!!!😍❤
Man labai patinka šis žaidimas ☺☺☺
Tiesą sakant, kaip ir bet kuris kitas tuščiosios eigos žaidimas
Man patinka žaisti šį žaidimą. Ir tai nėra nuobodu. Neištrinsiu šios programos
Viskas gerai
Labai smagus žaidimas, gražus menas. Žaidimas yra labai paprastas su visais padidinimais, kuriuos galite naudoti.
Gy
Geras žaidimas
Grįšiu po savaitės, kad gaučiau galutinį atsiliepimą.
Tai anglų kalba; Pasikartosiu, kad jie jį turi anglų kalba, lol, mačiau daug skundų dėl kalbos barjero ir, tiesą sakant, tai nėra amerikiečių sukurtas žaidimas, todėl tai, kad jie turėjo skirtingą kalbą, neturėtų būti labai daug 1 žvaigždutės apžvalgų priežastis. Išbandysiu, nes esu tuščiosios eigos žaidimų gerbėjas, ačiū, kad sukūrėte kažką šiek tiek kitokio
Armored Frontier ארקייד njva
Nemoku skaityti ir nesuprantu azijietiškos kalbos, nesvarbu, kinų ar japonų. Manau, kad turi būti būdas išmokti tinkamą kalbą.
👍
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Mô phỏng tzt
Mielas žaidimas!
Negaliu suprasti nė vieno dalyko, jis taip pat neturi kalbos pasirinkimo. Gali būti smagus žaidimas, trūksta kalbų.
Pats geriausias žaidimas..
Ar galėtumėte tai išversti į anglų kalbą? Jei tai būtų anglų kalba, skirčiau 5 žvaigždutes, kitaip fantastiškas žaidimas. Redaguoti, ačiū. Kaip žadėta, 5 žvaigždutės, nuostabi grafika ir labai malonu.
Kaip jį įvesti į anglų kalbą
Tai sunku, nei aš manau
Jaučiau, kad žiūriu AD daugiau nei žaisdamas patį žaidimą. Taip, galite pasirinkti nežiūrėti AD, bet jūs negalėsite žaisti žaidimo, nes jums nebus pakankamai pinigų, nebus samdomų žmonių... Apskritai, jūs tikrai negalite žaisti žaidimą, nebent norite žiūrėti AD. Kiekviena smulkmena taip pat turi žiūrėti AD. Varginantis. Visai nesinori žaisti.
Tikrai geras, kol kas nusipirkau be skelbimų ir jau myliu